WRC-sari jätkub sel nädalal hooaja üheksanda etapiga Soomes, Jyväskylä teedel. Nagu ikka, on stardis ka Ott Tänak ja Martin Järveoja Toyotal.

Testikatsel kolm läbimist teinud Tänak sai kolmandal läbimisel kirja päeva kiireima aja 1.53,8. Eestlasele järgnesid Hyundai piloodid: Thierry Neuville (+0,3), Craig Breen (+0,8) ja Andreas Mikkelsen (+0,9). Sebastien Ogier (Citroen) oli seitsmes (+1,2).

Homme peab Tänak minema esimesena teele, mis kruusarallil tähendab suuremat pingutust ning teepuhastamist järgmistele. Seega on eestlase seis võrreldes ülejäänutega sellevõrra kehvem.

Tänak ise on seda Rallit.fi vahendusel kommenteerinud järgmiselt:”Oleme kogu hooaja esinenud väga tugevalt. Ainult mõnel korral on esinenud tehnilised probleemid, kuid autospordis on need paratamatud. Kui sa näed kohti, kus areneda, siis on alati võimalus paremaks saada. Ma näen, et meil selliseid kohti veel on.”

Mullu võitis Soome ralli Ott Tänak ja enne seda tegi seda Esapekka Lappi. Tiimi praegustest sõitjatest on aga seal varem esikoha teeninud ka Jari-Matti Latvala (2010, 2014, 2015) ja Kris Meeke (2016).

POSTITA KOMMENTAAR

Palun sisesta kommentaar !
Palun sisesta oma nimi