Eesti Olümpiakomitee (EOK) sportlaskomisjon valis komisjoni esimeheks  olümpiavõitja Gerd Kanteri.

Kanter valiti sportlaskomisjoni esimeheks teiseks ametiajaks, edastas EOK. EOK esindajate kogusse volitasid sportlaskomisjoni liikmed ennast esindama uisutaja Saskia Alusalu ja sõudja Allar Raja.

„Sportlaste hääl peaks kogu Eesti spordis otsuste tegemisel rohkem kõlama. Nelja aasta pärast tahaksime oma ametiaja lõpuks näha, et suuremates alaliitudes on oma sportlaskomisjon, väiksemate alaliitude puhul juhatuses esindaja tegevsportlase näol. Teine suur eesmärk on sportlasfoorumi korraldamine. Meie värsked liikmed lisasid, et väga olulisel kohal on kommunikatsiooni tõhustamine alaliitude ja sportlaste vahel,“ ütles Kanter.

EOK sportlaskomisjoni koosseisu kuuluvad Gerd Kanter, Allar Raja, Saskia Alusalu, Ott Kiivikas, Johanna Talihärm, Kert Toobal, Matz Topkin, Liis Kullerkann ja Annika Sakkarias.

EOK sportlaskomisjoni said kandideerida sportlased, kes on viimase nelja aasta jooksul kuulunud Eesti koondise koosseisu, seisavad ausa mängu põhimõtete eest ning keda pole kunagi karistatud antidopingureeglite rikkumise eest.

POSTITA KOMMENTAAR

Palun sisesta kommentaar !
Palun sisesta oma nimi