Meeste 20 km tavadistantsil pälvis karjääri esimese etapivõidu norralane Sturla Holm Lägreid. Eesti parimana lõpetas Kalev Ermits 41. kohal.

Lägreid, kes on siiani võistelnud MK-sarjas vaid neljal etapil ja kelle senine parim tulemus on pärit mullusest hooajast, kui ta lõpetas Kontiolahtis sõidetud sprindis kümnedal kohal, ei eksinud lasketiirudes kordagi ning jõudis finišisse ajaga 48.57,0. Ta edestas kaasmaalast, mullust MK-sarja üldvõitjat Johannes Thingnes Böd 19,6 sekundiga. Bö eksis seejuures korra esimeses lasketiirus. Kolmanda koha pälvis sakslane Erik Lesser, kes eksis korra teises tiirus, kaotades võitjale ühe minuti ja 3,6 sekundiga.

Esimese kuue hulka sõitsid end veel prantslane Quentin Fillon Maillet (1; +1.05,9), tšehh Ondrej Moravec (0; +1.06,9) ja rootslane Sebastian Samuelsson (2; +1.31,8). Kuni viimase lasketiiruni kõrges mängus püsinud lätlane Andrejs Rastorgujevs eksis kahel korral viimases tiirus, mis andis talle lõpuks 21. koha (+3.14,9).

Parima eestlasena sai Kalev Ermits 41. koha. Ta eksis teises ja kolmandas tiirus korra ning kaotas finišis võitjale 4.39,5. Rene Zahkna eksis korra esimeses tiirus ja jõudis finišisse Lägreidist hiljem 5.51,8, mis andis 52. koha. Kristo Siimer eksis tiirudes neljal korral ja kaotas võitjale 8.50,6, mis andis talle 85. koha.

Laupäeval asuvad võistlustulle ka Eesti naised Johanna Talihärm, Regina Oja, Tuuli Tomingas ja Kadri Lehtla.

POSTITA KOMMENTAAR

Palun sisesta kommentaar !
Palun sisesta oma nimi