Autoralli eelmised maailmameistrid Ott Tänak ja Martin Järveoja on laupäeval Otepää talverallil kodupubliku ees. 

Autoralli Eesti meistrivõistluste sarja esimesele etapile, JMV Motors Otepää Talverallile anti start laupäeval kell 8 Tehvandi spordikeskuses asuvast hoolduspargist. Ühel päeval sõidetaval rallil on kavas kokku kaheksa kiiruskatset kogupikkusega 83,94 kilomeetrit, millest neli on korduvkatsed.

Ralli kiiruskatsed ja hooldusala on sel aastal koroonaviiruse leviku tõkestamisega seotud piirangutest tingituna pealtvaatajatele suletud.

Rallil osalevad Hyundai Motorsporti ridadesse kuuluvad 2019. aasta autoralli maailmameistrid Ott Tänak ja Martin Järveoja ning lisaks neile ka eestlaste tiimikaaslased Thierry Neuville ja Martijn Wydaeghe.

Võistluste juht Marko Koosa avaldas heamelt, et Hyundai Motorsport leidis võimaluse taaskord Eestisse tulla. “Vaadates praegu valitsevaid talveolusid, siis usun, et Lõuna-Eesti teed on suurepäraseks ettevalmistuseks eesootavaks MM etapiks Rovaniemis. Teadmine, et maailma tipud on otsustanud oma võistluseelsed ettevalmistused teha just Otepää teedel, paneb kogu korraldusmeeskonda veelgi rohkem pingutama.“

POSTITA KOMMENTAAR

Palun sisesta kommentaar !
Palun sisesta oma nimi