Tallinna spordi- ja noorsooamet korraldab 15. juunist kuni 27. augustini linna erinevatel spordiväljakutel noortele tasuta iganädalaseid korv-, võrk- ja jalgpalli treeninguid, lisaks toimuvad juunikuu lõpuni tasuta tõukeratta treeningud.

Tallinna abilinnapea Vadim Belobrovtsevi sõnul on palliplatsid ja välijõusaalid taasavamisest alates noori täis ja on näha, et noored tahavad liikuda ja sporti teha. “Kuna eriolukorra järel on reisimisvõimalused piiratud, siis me prognoosime, et sel suvel on linnas rohkem noori kui varem. Seetõttu oleme suvevaheajaks koostanud programmi, mille raames korraldame tasuta treeninguid ja üritusi ning viime neid tegevusi läbi just neis kohtades, mis on noorte hulgas populaarsed,” ütles Belobrovtsev.

“Treeningud hakkavad toimuma iganädalaselt ning ühe trenni pikkus on 1,5-2 tundi ning neid viivad läbi tippspordi kogemusega treenerid. Treeningutele on oodatud kõik noored, olenemata sellest, kas nad on varem spordialaga tegelenud või mitte,” märkis ta.

Korvpallitreeningud hakkavad toimuma Kristiine Spordimaja, Haabersti, Kivila pargi ja Lastestaadioni väliväljakutel ning treeneriks on Howard Frier, kes on korvpallitreener ja endine Ameerika Ühendriikide elukutseline korvpallur. Võrkpallimängu saab õppida Lastestaadioni, Pirita Spordikeskuse ja Vilde pargi väliväljakutel. Treeninguid viivad läbi Anna-Liisa Sutt ja Rando Soome, kes on mänginud võrkpalli Eesti koondises ja peavad täna treeneri ametit. FC Ajax staadionil saab treener Boriss Dugani juhendamisel osaleda jalgpalli treeningul.

Nii linna kui erinevate partnerite poolt korraldatavad laagrid, üritused ja tasuta treeningud on koondatud www.tallinn.ee/koolivaheaeg erilehele.

POSTITA KOMMENTAAR

Palun sisesta kommentaar !
Palun sisesta oma nimi