Silverstone’i ringrajal peetud vormel-1 MM-sarja Briti GP etapi võitis Lewis Hamilton (Mercedes), teine oli Valtteri Bottas ja kolmas Charles Leclerci (Fertrari).

Kuus korda ei ole Briti GP-l mitte keegi varem võidutsenud. A.Senna suutis seda teha 5 korral, M. Schumacher, J. Clark, N. Mansell 3 korral.

Teiselt kohalt sõitu alustanud Hamilton oli kiire ning sõitis viimasel ringil välja ka päeva parima aja 1.27,369, mis on ühtlasi ka uus Silverstone’i ringi rekord.

37. ringil tekitas põnevust Sebastian Vettel (Ferrari), kui sõitis otsa temast möödunud Max Verstappenile (Red Bull Racing). Kokkupõrke tulemusel kaotasid mõlemad oma sõidukite üle kontrolli. Verstappen sai võistlust jätkata viiendalt kohalt aga Vettelil tuli boksipeatuses vahetada purunenud esitiib ning jätkata võistlust 16. kohalt.

Esikümnesse mahtusid lisaks esikolmikule seekord veel Pierre Gasly (Red Bull Racing), kellele järgnesid Verstappen, Carlos Sainz (McLaren), Daniel Ricciardo (Renault), Kimi Räikkönen (Renault), Daniil Kvyat (Toro Rosso) ja Nico Hulkenberg (Renault).

POSTITA KOMMENTAAR

Palun sisesta kommentaar !
Palun sisesta oma nimi