Toyota autorallimeeskonna boss Tommi Mäkinen on järgmisel nädalal Jyväskylä lähistel algava Soome MM-etapi eel positiivselt meelestatud.

“Mõistagi on Soome ralli meie võistkonna jaoks väga eriline. Me oleme võitnud selle ralli kahel eelneval aastal ja meil on suurepärane võimalus pikendada seeriat kolmele,” lausus ta meeskonna pressiteate vahendusel.

Mullu võitis Soome ralli Ott Tänak ja enne seda tegi seda Esapekka Lappi. Tiimi praegustest sõitjatest on aga seal varem esikoha teeninud ka Jari-Matti Latvala (2010, 2014, 2015) ja Kris Meeke (2016).

“Aga me ei võta mitte midagi iseenesest mõistetavalt: meie konkurendid on pingutanud kõvasti, et sel rallil edasi areneda. Peame olema keskendunud ja võitlema võimalikult hea tulemuse nimel.”

“Tunneme teid hästi ja teame, et meie auto sobib neile hästi. Kõik kolm meie sõitjat naudivad seda rallit ja on selle minevikus võitnud, nii et minu arvates on meie šansid head,” jätkas Mäkinen.

Hetkel on Tänak liider 150 punktiga, talle järgneb Sebastien Ogier (Citroen; 146 punkti) ja siis Thierry Neuville (Hyundai; 143).

Hetkel on võistkondlikus arvestuses liidrikohal Hyundai 242 punktiga. Järgnevad Toyota 198 ja Citroen 170 punktiga.

POSTITA KOMMENTAAR

Palun sisesta kommentaar !
Palun sisesta oma nimi