Citroeni rallimeeskond teatas, et kui Sebastien Ogier’l õnnestub olla viimasel MM-sarja etapil koos Tänakuga võidu konkurentsis, stardib Austraalias ka norralane Mads Östberg.

Ott Tänaku edu on enne MM-sarja eelviimast etappi teisel kohal oleva Citroeni sõitja Sebastien Ogier’ ees on 28 punkti ja Thierry Neuville ees 41 punkti. Kui tänak võtab Kataloonia rallil vähemalt kaks punkti enam kui Ogier, ega kaota Neuville’ile rohkem kui 11 punkti, tuleb eestlane esmakordselt maailmameistriks.

WRC ametlik veebileht võib lugeda, et kui Tänak peaks Kataloonias tiitli kindlustama, siis võtab Citroen Östbergi ilmselt nimekirjast maha. “Oleme Hispaania ralliks valmistudes näinud kõvasti vaeva ja loodame, et mõlemad meie ekipaažid, Ogier – Julien Ingrassia ja Esapekka Lappi – Janne Ferm, teevad tugeva tulemuse,” teatas Pierre Budar WRC.com-ile.

“Kui nii ka läheb, peaksime olema sõitjate arvestuses jätkuvalt konkurentsis. Sellisel juhul saadame Madsi teele, et ta üritaks Sebi ja Julieni konkurentidelt punkte võtta. Mads saaks reedeks libedal pinnasel hea stardipositsiooni.”

Eelmisel hooajal Austraalias Jari-Matti Latvala ja Hayden Paddoni järel kolmanda koha saanud Östberg on sellel aastal sõitnud Citroeni R5 masinaga WRC-2 Pro arvestuses. Hyundai eest löövad Austraalias kaasa Neuville, Andreas Mikkelsen ja Dani Sordo. M-Sporti esindab ka mulluse hooaja teine mees Paddon.

POSTITA KOMMENTAAR

Palun sisesta kommentaar !
Palun sisesta oma nimi