Bulgaaria tennisetäht Grigor Dimitrov (ATP 19.) teatas pühapäeval sotsiaalmeedias, et tema koroonaviiruse test osutus positiivseks, edastasid uudisteagentuur AFP ja rahvusringhäälingu spordiportaal.

Dimitrov osales nädalavahetusel maailma esireketi Novak Djokovici korraldatava Aadria tenniseturniiri Zadari osavõistlusel, kus tundis ennast laupäeval mängus Borna Corici vastu kehvasti ja lendas koheselt Horvaatiast koju Monacosse.

“Tahan oma fännidele ja sõpradele teatada, et tegin Monacos Covid-19 suhtes positiivse tulemuse,” kirjutas Dimitrov suhtlusvõrgustikus Instagram.

Belgradis toimunud osavõistluse ajal mängis Dimitrov Djokovici, Dominic Thiemi ja Alexander Zvereviga jalgpalli, hiljem lõbutseti ühiselt ööklubis. Zadaris võtsid tennisistid näiteks osa korvpallilahingust.

Veidi pärast Dimitrovi teadaannet kinnitati, et Aadria tuuri viimane etapp, juuli esimesel nädalavahetusel Bosnias Banja Lukas toimuma pidanud võistlus, jääb ära. Djokovici treener ja Zadari turniiridirektor Goran Ivanisevic kinnitas pühapäeval, et Horvaatias jääb mängimata ka finaalkohtumine.

POSTITA KOMMENTAAR

Palun sisesta kommentaar !
Palun sisesta oma nimi