Eesti A-koondis võõrustas maailma tippu kuuluvat Hollandit ja pidi tunnistama tugeva meeskonna 4:0 paremust.

Avapoolajal avas 17. minutil skoori Ryan Babel ja vaheajale mindi vastaste üheväravalises eduseisus. Teise poolaja alguses nõelas Babel taas ja tegi 47. minutil seisuks 0:2.

Hollandi viimased väravad sündisid kohtumise viimasel veerandtunnil. Memphis Depay kasvatas Hollandi eduseisu 76. minutil ja viimase tabamuse eest hoolitses Georginio Wijnaldum 87. minutil.

Meie alagrupi teises mängus võitis Saksamaa võõrsil 2:0 Põhja-Iiirmaad. Väravateta lõppenud avapoolaja järel viis sakslased juhtima Marcel Halstenberg ning lisaminutitel kindlustas külaliste võidu Serge Gnabry tabamus. Saksamaa on nüüd alagrupi tipus viiest mängust teenitud 12 punktiga. Oma esimese kaotuse teeninud Põhja-Iirimaa on sama punktisummaga (samuti viiest mängust) teisel kohal. Hollandil on võrreldes konkurentidega mäng varuks ja üheksa punkti annavad hetkel kolmanda koha. Valgevenel on kirjas kolm punkti ja Eestil on punktiarve avamata.

Eesti järgmine valikkohtumine leiab aset 10. oktoobril võõrsil Valgevene vastu.

Järgmine kodumäng toimub kolm päeva hiljem, 13. oktoobril kell 21.45 A. Le Coq Arenal, mis külla tuleb Saksamaa. Pääsmed on müügil Piletilevis.

POSTITA KOMMENTAAR

Palun sisesta kommentaar !
Palun sisesta oma nimi