Tallinnas Lasnamäe kergejõustikuhallis selguvad laupäeval ja pühapäeval U14, U16, U18 ja U20 vanuseklassi Eesti talvised meistrid mitmevõistluses, kus osaleb kokku üle 150 sportlase 26 klubist.

U20 vanuseklassi viievõistluse stardinimekirjas on 16 neidu. Medalite eest hakkavad eeldatavalt võistlema Liisa-Maria Lusti, Edlin Lisbeth Laur ning esimest aastast selles vanuseklassis võistlevad Mirtel Klaar ja Emma Kathrina Hein. Väljaspool arvestust teevad kaasa Katre Sofia Palm, Laura Lokotar ning esimest korda paneb end viievõistluses proovile Kreete Verlin.

U20 noormeeste seitsmevõistluses asub tiitlit kaitsma Andreas Hantson. Medalitele konkureerivad ka Marten Roasto, Jaroslav Sivuha ning esimest aastast U20 vanuseklassis võistlevad Harry Richard Jääger ja Aivar Ellam. Kokku on stardinimekirjas 13 noormeest.

U18 tüdrukute viievõistluses asub favoriidina starti Viola Hambidge. Talle pakuvad konkurentsi Pia Lauren Matsalu, Annika Põlluaas ja Mia Mireia Uusorg. Stardinimekirjast leiab 17 tüdrukut.

U18 seitsmevõistluses asub starti 11 poissi. Peamisteks kullanõudlejateks on Ron Sebastian Puiestee ja Tristan Konso.

Kõige rohkem on osalejaid U16 vanuseklassi viievõistluses, kus starti on tulemas 29 tüdrukut. Sama vanade poiste seitsmevõistlejaid asub starti 19. Kõige nooremate ehk U14 vanuseklassi tüdrukute viievõistluses on kirjas 28 sportlast ning poiste seitsmevõistluses 20 sportlast.

Kõik 2023. aasta kergejõustiku Eesti meistrivõistlused on pühendatud Eesti Olümpiakomitee 100. sünnipäevale. Võistlusel esikolmikusse jõudnud sportlased teenivad EOK 100 erikujundusega Eesti meistrivõistluste medalid.

[responsivevoice_button voice=”Estonian Male” buttontext=”KUULA ARTIKLIT”

POSTITA KOMMENTAAR

Palun sisesta kommentaar !
Palun sisesta oma nimi