Aserbaidžaani pealinnas Bakuus toimuval Euroopa noorte olümpiafestivalil saavutas maadleja Kristo Merilain üheksanda koha, teatas esmaspäeval Eesti Olümpiakomitee.

Laura-Liis Valdmaa jõudis 200 m seliliujumises poolfinaali ja sai kümnenda koha. Steven Sepp hoiab kümnevõistluses avapäeva järel seitsmendat kohta.

Eesti maadlejatest astusid esimestena võistlustulle Kirill Skiller ja Kristo Merilain. Kreeka-rooma maadluse -60 kg kategooria 1/16-finaalis alistas Merilain 9:0 serblase Momcilo Gajici, kaheksandikfinaalis jäi ta 0:8 alla Türgi sportlasele Onur Yurtadale. Kokkuvõttes sai Merilain üheksanda koha. Vabamaadluse -60kg kaalukategooria 1/8-finaalis kohtus Skiller Bulgaaria maadleja Ivan Nikolaev Stoyanoviga ja kaotas 0:10. Kokkuvõttes sai Skiller 13. koha.

Laura-Liis Valdmaa pääses 200 m seliliujumises ajaga 2.20,63 üheksandana poolfinaali. Poolfinaalis ujus ta aja 2.19,95 ning jäi teisena finaalist välja.

“Eelujumise esimesed 50 meetrit alustasin liiga kiire tempoga ja lõpuni ei suutnud seda hoida. Ajaga ma väga rahule ei jäänud, aga koht viis poolfinaali. Poolfinaalis oli eesmärk jõuda esikaheksasse, aga ei õnnestunud, sest ma ei saanud tempot üles. Üldiselt olen rahul, see oli hea avastart olümpiafestivalile,” ütles Valdmaa.

POSTITA KOMMENTAAR

Palun sisesta kommentaar !
Palun sisesta oma nimi