Vormel-1 MM-sarja Ungari GP võitis taas Lewis Hamilton (Mercedes), edestades põnevas heitluses napilt Max Verstappenit (Red Bull).

Esikohalt startinud Verstappen tegi suurepärase stardi ning vaatamata Mercedese pilootide tugevale survele, hoidis oma positsiooni pea lõpuni.

Mercedes meeskonna otsus, kutsuda tiitlikaitsja boksi õigustas end täielikult ning Hamilton möödus kogu sõidu liidri positsiooni hoidnud Verstappenist vaid kolm ringi enne võistluse lõppu.  Seejärel tegi boksipeatuse ka Verstappen ning lõpetas võistluse teisel kohal.

Teiselt positsioonilt startinud Valtteri Bottas pidi aga tegema plaanivälise boksipeatuse, kuna põrkas kokku oma tiimikaaslase Hamiltoniga ning seejärel veel ka Charles Leclerciga.

Võitjaga samale ringile jäid veel vaid Ferrari piloodid Vettel ja Leclerc, kes jagasid omavahel kolmanda ja neljanda koha.

Hamilton teenis Ungaris hooaja kaheksanda etapivõidu ning jätkab üldarvestuses liidrina. Ülejäänud punktid jagasid omavahel Carlos Sainz (McLaren), Pierre Gasly (Red Bull), Kimi Räikkönen (Alfa Romeo), Bottas (Mercedes), Lando Norris (McLaren) ja Alexander Albon (Toro Rosso).

POSTITA KOMMENTAAR

Palun sisesta kommentaar !
Palun sisesta oma nimi