Kui eelmisel nädalal toimus meie koduõuel Otepääl suur suusapidu, kus kahevõistleja Kristjan Ilves tegi suuri tegusid, siis ka meie lumelaudurid ja Freestyle suusatajad näitasid taset mitmel võistlusel:

Freestyle-suusataja Stefan Sorokin saavutas FIS Euroopa Cup-il 2. koha!

Laupäeval, 10. veebruaril, toimus Garmin Winter Sport festivali raames FIS Euroopa Cup Big Air finaal, kus tihedas konkurentsis saavutas meie Freestyle-suusataja Stefan Sorokin teise koha.

Garin Winter Sport festival on üks vanimaid Big Air võistlusi Euroopas (algas see 2004.a) ning meelitab võistlejaid osalema üle kogu Euroopa. Sel korral võisteldi lisaks Eestile näiteks Belgiast, Hollandist, Soomest, Saksamaalt, Poolast, Serbiast, Hispaanias, Lätist ja Leedust.

FIS Euroopa Cup Big Air finaal oli Stefani esimene suurem võistlus sel hooajal. Edasi on plaan trenni teha Penken pargis, seejärel plaanis Laaxi Europa Cup Premium (12. – 14.03) ja märtsi lõpus St. Anton Europa Cup. Peale seda on taas plaan minna treenima Rukale.

Foto: Stefan Sorokin (autor: Marcin Kin/Garmin Winter Sport festival)

 

Lumelaudurid tegid puhta töö!

Nädalavahetusel leidis aset ka legendaarse The World Rookie Tour-i raames QKLS Rookie Fest Vuokatti, kus osalesid eri vanuseklassides ka meie noored Lumeakadeemia lumelaudurid. Rookie tüdrukute arvestuses tehti puhas töö ja kogu poodium kuulus meie lumelauatüdrukutele:

  1. koht Laura Anga
  2. koht Triinu Marta Oiderma
  3. koht Maarja Liis Rahumeel

Grom poiste arvestuses tuli Otto Gutmann kolmandale kohale. Noorte lumelaudurite treener on Ranno Maasikmets. Foto: Lumelaua tüdrukud (autor: Ranno Maasikmets).

[responsivevoice_button voice=”Estonian Male” buttontext=”KUULA ARTIKLIT”

POSTITA KOMMENTAAR

Palun sisesta kommentaar !
Palun sisesta oma nimi