Korvpalliliigas NBA jätkab võidukalt Dallas Mavericks, kes alistas reedel Cleveland Cavaliersi koguni 143:101, vahendas BNS.

Kodupubliku ees mänginud Dallas võitis avaveerandi kolme silmaga, kuid võimsa teise veerandi toel kasvatati poolajaks edu juba 24 punktile. Võõrustajad jätkasid sarnases hoos ka pärast vaheaega, kui kolmas veerand võideti 16 punktiga ning kokkuvõttes oldi Clevelandi meeskonnast paremad suisa 42 silmaga.

Mavericksi parimaks punktitoojaks oli juba 11. mängu järjest sloveen Luka Doncic, kes sai täna kirja kaksikduubli, kui viskas 30 punkti ja jagas 14 korvisöötu. Lisaks kirjutati Doncici kontole ka seitse lauapalli.

Pingilt sekkunud Justin Jackson viskas Dallase eest 19 punkti, lätlase Kristaps Porzingise nimele jäi 17 silma. Kaotajate resultatiivseim oli 23 punkti toonud Darius Garland.

Hooaega suurepärases hoos alustanud Boston Celticsi madalseis jätkus täna Denveris, kus kohalik Nuggets alistas külalised 96:92. Teise järjestikuse ja kolmanda kaotuse viimases neljas mängus saanud Bostoni jaoks oli kaotus veel valusam sellevõrra, et ilma jäädi kanderaamil ära viidud tähtmängijat Kemba Walkerist. Walkeril olla klubi sõnul olnud peapõrutuse sümptomid ning mängija saadeti täiendavatele uuringutele.

Idakonverentsis jätkab liidrina Milwaukee Bucks, kellele järgnevad Miami Heat ja Boston Celtics. Läänekonverentsi ja üldliidrina jätkab LA Lakers, kes alistas tasavägises mängus Oklahoma City. Lakersile järgnevad Denver Nuggets ja Houston Rockets. Dallas on läänekonverentsis viies.

POSTITA KOMMENTAAR

Palun sisesta kommentaar !
Palun sisesta oma nimi