Eelmisel nädalal Kataloonias autoralli maailmameistritiitli kindlustanud Ott Tänak lahkub Toyotast ja liitub Hyundaiga, vahendab BNS.

Tänak sõlmis Hyundaiga kaheaastase lepingu.

“Mul on väga hea meel teatada, et liitun tulevaks hooajaks Hyundai meeskonnaga,” kirjutas Tänak sotsiaalmeedias. “[Hyundai tiimipealiku] Andrea Adamo visioon on paljulubav ja ühtib minu ambitsioonidega. On suur au, et mul on võimalus liituda meeskonnaga nõnda põneval ajal.”

“Oleme viimastel hooaegadel [Hyundaiga] kõvad konkurendid olnud. Neil on alati olnud väga konkurentsivõimeline meeskond ja auto ning nüüd saab olema huvitav näha asju teiselt poolt,” lisas ta.

Hyundai meeskonna sõnul teeb värske maailmameister nende ridades kaasa vähemalt kaks täishooaega. “Meil on suurim heameel teatada, et Ott Tänak liitub meie meeskonnaga 2020. ja 2021. aasta hooaegadeks. Eestlane istub esimest korda Hyundai rooli jaanuaris Monte Carlos.”

Hyundai meeskonda esindas sel hooajal viis erinevat rallipilooti. Lisaks MM-sarjas teist kohta hoidvale Thierry Neuville’ile istusid i20 Coupe WRC rooli veel Dani Sordo, Sebastien Loeb, Craig Breen ja Andreas Mikkelsen. Andrea Adamo sõnul on Tänak ja Neuville uuel hooajal meeskonna esisõitjateks ning Sordo ja Loeb jagavad kolmandat autot.

POSTITA KOMMENTAAR

Palun sisesta kommentaar !
Palun sisesta oma nimi